Dag 24. 21-05-2019. Ren idyl i ankerbugt! Klik her!


Efter en stille og rolig morgen med det store morgen komplet, med toast og kaffe. Sejlede vi ud for at tanke diesel, ville gerne have tanken fuld igen, det blev den så også til 21 kroner literen. Så nøjes med 25 liter idag.

Vi sejlede for sejl ud til en ankerbugt, hvor vi prøvede for første gang og fortøjre til en stor sten, det gik faktisk nemt nok, men lige meget hvor vi prøvede var der bare ikke dybt nok, så kølen gik på grund flere gange, dog var det stille og roligt. Vi endte så med og ligge os for en sveje bøje, for natten.


Klippen vi ville ind til

Vi var her klokken 15,30 og nød hele eftermiddagen i høj sol og 22 grader, var også lige i og tjekke vandet med fusserne, 15 grader.

Har forsøgt og skaffe aftensmad til i morgen, med fiskestagen, men det gav ikke rigtigt noget.

Nu har vi spist rester fra igår dog med en salat til, og solen er ved og gå ned, myggene er begyndt og komme ombord så cockpit teltet er nu lukket til. I aften bliver den første aften vi kan sidde ude til vi skal i seng, perfekt for så kan jeg afprøve mine nye udendørs lamper. 

Her er kun os og en svensk båd lidt længer væk, ellers er her intet der siger noget ud over fugle. I eftermiddags så vi en spætte hakke hul i et træ, kun 10 meter fra os.


Sejlet idag: 12 Nm. 4,5 Timer, let vind og sol blandet sejlads, sejl og motor. Lækker skærgårdssejlads.

Sejlet ialt: 580 Nm.

Kommentarer