Dag 46. 12-06-1019. Den vackraste hamn i Sverige! Klik her!


Vågnede i morges til en fantastisk dag. Næsten vindstille og høj solskin, men dog lidt køligt kun 12 grader.
Vi havde en plan om og sejle videre nord på til en lille havn godt 30 sømil nord på.



Kom først afsted klokken 9.30, ingen vind så motoren igang igen. Det blev en skøn formiddag. Da der var gået 4 timer kom der en del vind og vi skulle skifte kurs og det passede så lige med at vi kunne holde en kurs med sejlføring. Perfekt små lette bølger 5 m/s og en fart på 5-6 knob.

Lilli kom så med den ide, at vi kunne jo også bare sejle videre til næste havn. Den var jeg selvfølgelig med på, og vi studerede de forskelige havne på div. app og kortplotter og gæsthavns kataloget som vi har med.

Vi sejlede forbi 2 små hyggelige havne, på den størrelse som vi lige præcis kan lide og da vi havde sejlet 5 timer, blev vi enige om at gå til en havn der hedder Kåge, den lå så yderlige 5 timer længere fremme.

Der stod i kataloget at det var en af de smukkeste (vackraste) havne i Sverige, med internet og skøn natur og lækre faciliteter.

5 sømil ekstra ind i fjorden for at komme til den havn, her var ubeskriveligt smukt så forventningerne var høje til havnen.


Jeg er ikke tyk!! Har 3 jakker på.

Da vi først kom i havn lidt over klokken 20 lavede vi aftensmad mens vi sejlede, det er altid hyggeligt.

Havnen levede nok ikke lige op til den vackraste havn i Sverige. nok mere det totalt modsatte.
Lige over for havnen ligger et tømmer depot som larmer helt vildt. De må levere træ til det meste af Europa. Der kører konstant lastbiler ud derfra, lige ud på E4 som så også går lige klods op ad havnen.
Da vi ankom havde de fælles arbejds dag på havnen og i klubhuset. Det vrimlede med folk som malede, slog græs, vaskkede hus rent og tusind andre ting. Bade stuen var sådan set bare et stort kosteskab som vi lige kunne tage et bad i.


Pyt! vi er sejlere og har prøvet værre. Efter 11 timer sejlads er vi bare trætte og gider ikke andet end bare og slappe af til en god serie.

Sejlet idag: 54 Nm. 11 timer, blandet motor og sejl. Dejligt vejr med sol hele vejen.

Sejlet ialt: 1068 Nm.

Kommentarer