Dag 48. 14-06-2019! Mere sommer! Klik her!


Endelig kunne vi forlade den kedelige havn vi har tilbragt 2 dage i. Ud på vandet, solen op på himlen, selvfølgelig ingen vind, men helt fladt vand som gele. På disse kanter er der lidt langt mellem havne, så havde fundet en lille ø på Google som viste et meget smalt indløb til en lille havn på øen Rönnskär.



Her var kun 20 sømil op til så vi kom ind tidligt på eftermiddagen. Havde dog lige et par forsøg med og komme ind i havneindløbet, ca 5 meter bredt og ikke beskrevet i søkortet. Ja gæt engang vi ramte selvfølgelig et stort skær med 2 ,5 knobs fart, Det larmer temmelig meget i sådan en båd. Har prøvet det før så ved hvad båden kan klare.


Gæstehus med lokum.

Øen her er et gammelt fisker samfund fra 1700 tallet. Idag er de små huse sommerboliger. Der er også ankommet 5-6 både med beboere, det ser sjovt ud, de kommer i små joller og hver har så deres egen trillebøre til at køre deres ting og sager op til huset.



Lilli som præst i den gamle kirke fra 1760.

Vi har nydt dagen på alle måder. Masser af sol og varme, god tid til de få ting der skal gøres, ja et rigtig driver liv.
Grillen blev startet op lige på broen ved siden af båden og vi spiste som noget nyt, tidlig aftensmad.
Så skal jeg lige love for at myggene kom i tusind tal. Kan bare ikke holde dem ud.
Her klokken 22 er det blev lidt køligere og det ser ud til at myggene er næsten væk.



Sejlet idag: 22,5 Nm. 5 timer for motor ingen vind og vand som et spejl. Sol og varme.

Sejlet ialt: 1091 Nm


Kommentarer