Dag 50. 16-06-2019. Sigøjnerbåd! klik her!


Vaskede båden igår aftes og lod godt mærke til, at det ene afløb fra kistebænken var stoppet. Fik det spulet igennem og lod mærke til at der var kommet en del vand ned i kistebænken. Men ikke at det gjorde så meget.

Men i morges kunne vi konstatere at madrassen i sovekabinen godt kan suge vand. 
Så båden blev tømt for madrasser og sengetøjet sendt i vaskemaskinen og hele båden fik en ordenligt omgang, hvilket også var tiltrængt.

Båden lignede en sigøjnerbåd eller en flygtninge båd med vasketøj, madrasser, dieseldunke, værktøj osv. spredt rundt omkring.

Vi tog på en runde i byen og da vi kom tilbage, slappede vi af i båden og nød de 24 grader og masser af sol.
Fik afprøvet Lillis firmajulegave. En hængekøje som passer helt perfekt til båden.


Bedst som jeg lå der og så åndsvag ud. Kunne jeg se et par mænd som stod og filmede med et professionelt kamera på stativ. 

Der gik ikke længe inden de henvente sig til Lilli som var gået op på broen. De ville gerne filme os og lave et interview med os omkring vores tur.
De står for en hjemmeside Bottenviken.se som jeg godt kender.
Ombord på båden blev vi placeret af fotografen, og med forblæst hår og uden nogen foreberedelse kørte kameraet. Vi fortalt på dansk om vores tur og hvad vi havde set indtil videre.

Bagefter talte vi lidt om sejlads og både. Fik tilmed en bog i gave over de sydlige havne og øer i Finland, det er jo perfekt. Vi lånte også en bog som de 2 gæster havde skrevet, den kunne vi læse i og aflevere tilbage i deres båd når vi var færdige. 
De fik min mail og så ville de sende hvad der blev ud af det.


Det er nu anden gang vi bliver filmet og interviewet på denne tur. Vi skal snart til og have royalties
for det.

Sejlet idag: Overliggerdag.

Kommentarer