Dag 59. 25-06-2019. Mod ukendte kyster! Klik her!


Er stadig i Haparanda. Havde ellers store planer i morges. Bilen skulle afleveres i Tornio, Finland, men da vi skulle med bus tilbage til havnen, blev det lidt træls, for bussen køre jo kun 4 gange i døgnet.

Nå! Men vi planlagde at få bilen afleveret og tage bussen hjem klokken 14. Ellers var muligheden klokken 8 og det gad vi absolut ikke. Vi ville derefter sejle mod Kemi i Finland, og ankomme der engang i aften.

Alt gik efter planen. Vi fik afleveret bilen og jeg nåede at invitere Lilli på restaurant "Ikea" Hot-dog og cola.  Og til dessert en dejlig soft ice, pris for 2 personer, 30 svenske kroner (21 danske) Ved godt vi frådser med pengene.

På vej hjem i bussen blev vi begge ramt af en frygtelig træthed og jeg fik hovedpine. Da det så ovenikøbet også blæste op mod 8 m/s var vi ikke længe om og tage beslutningen om en overligger/dovne dag.

I morgen skal vi videre mod ukendte kyster. Alt har været forholdsvis nemt  igennem Sverige og Norge. I Finland er det meget sparsomt med havne oplysninger og havne-dybder osv. Det bliver spændende, men mon ikke det hele giver sig selv når først vi kommer til Finland.

Kameraret har ikke været i brug idag, så ikke nogen nye billeder til bloggen.

Nu må vi se om Belletap lader sig komme fri af havnen i morgen, eller om hun helt er groet fast i bunden. Vi trænger til og komme ud på vandet og videre inden vi får land kuller.


Kommentarer