Dag 61. 27-06-2019. Langt væk fra alting! klik her!


I dag er vi ankommet til en lille ø der hedder Roytta. Turen hertil gik fint, masser af vind i ryggen, så med kun genuaen oppe, gik det stille og roligt med 5 knob, dog en del trælse bølger.

Havnen her på øen er helt nyistandsat og der er plads til mange både. Da vi ankom var her kun et andet finsk par og en motorbåd med en mand. 5 minutter efter vi havde lagt til blev Dannebrog hejst, som et velkommen hertil.
Og 30 minutter efter, bankede det på båden. Det var en ung mand som spurgte om vi skulle bruge saunaen senere, men vi takkede pænt nej. For jeg har det ikke så godt med den varme.

Senere kom den unge mand forbi igen og vi talte lidt omkring øen og havne i Finland. Her på øen er der 6 saunaer og næsten et nyt køkken, men med havvand i hanen. Så intet nyt ferskvand til os, så nu skal vi til at sparer på det vi har. Her er et par lokum-er, ingen bad men grillpladser er der en del af.  

Senere blev vi igen inviteret i sauna. De fortalte at de bruger sauna istedet for bad. Det er ikke lige mig, jeg ville aldrig blive kølet ned igen uden koldt vand.


Ellers gik dagen med afslapning i solen og lidt aftensmad. Vi fik en god gåtur i mygge-skoven idag og vi havde husket masser af myggebalsam på.

Lilli blev kørt tilbage til båden på havnens egen togvogn og privat bane.




Sejlet idag: 27 Nm 6 Timer god vind 8 m/s kun sejl. solskin og vinden agter.

Sejlet ialt: 1265 Nm

Kommentarer