Dag 62. 28-06-2019. EL,VAND OG WI-FI! Klik her!


Efter 6 timer i 10 m/s vind lige imod og høje bølger, er vi ankommet til en størrer ø, Hailuoto.
Her kommer vi nok til at blive i et par dage. Da der kommer mere vind i morgen fra syd og det magter vi ikke en dag mere.

Det er nu også ok, for her er is-kiosk, grill bar, sauna, strand og nok at udforske. Men vigtigst af alt, her er rent drikke vand. Hvis nogen skal til den Botniske bugt, så husk store dunke til drikkevand, selv her på havnen er der kode på vandslangen.
De sidste par dage har vi ikke haft rent vand, og det vand vi havde var der ikke meget af. Idag fik vi så endelig rent vand, som var meget tiltrængt. 


For første gang i flere uger så vi 2 sejlbåde på havet idag. Må indrømme det er dejligt og have det hele for sig selv, men det kan også blive lidt for meget. Hver gang vi spørger andre sejlere hvornår sejl sæsonen starter, siger de altid i næste uge, det har de sagt i 2 måneder nu.

Båden ved siden af os, er den eneste gæst udover os. Det er en Polsk båd, som sejlede fra Haparanda 1 time før os for 3 dage siden.

Idag er det 2 måneder siden jeg tog afsted. Håret er endnu ikke blevet klippet og kiloerne kommer langsomt på kroppen, God mad, snolder og ingen motion gør sit ved en.


2 måneder i vind, sol og havgus.

Sejlet idag: 29 Nm 6,5 Timer Kryds i hård vind og bølger, solskin og varmt. 1 time for motor.

Sejlet ialt: 1293 Nm.

Kommentarer