Dag 66. 02-07-2019. Kokkola marina! Klik her!


Skriver bloggen lidt sent i aften, for vi havde bestilt sauna tid klokken 22:00 i Kokkola marina. Fedt og sidde i saunaen og se solen begynde og tænke på at gå ned. Lækkert og komme tilbage til civilsationen igen. Efter flere dage uden mennesker eller mad og vand.

Sejlede ud fra vores lille fiskerihavn, som vi snart var blevet helt okay med. Men skønt var det og komme på vandet igen. det var et perfekt vejr masser af sol og en perfekt vind de første 5 timer.

Vi ville sejle 45 sømil idag og det klarede vi på 9 timer. Vi vil ikke søge ind i de små havne som der ellers er mange af her, men kysten i nord Findland er bare ikke til sejlbåde.

Klokken 19 var vi så her i marinaen, her er alt hvad vi behøver. Diesel, mad, vand og strøm.


I morgen beslutter vi om vi tager tilbage til Sverige eller vi fortsætter.
Jer er så meget i tvivl hvad vi skal. Er ikke vild med Finland her er kysten flad som en pandekage og det er en søgen efter havne, mad og drikkevand de næste 300 sømil. Estland, Letland og Litauen er til sammen 10 havne, men vil give os en transport sejlads på 50 sømil om dagen for at nå rundt og vil derfor ikke kunne nå og nyde landene.

Turen blev jo planlagt for 6 år siden og dengang kunne jeg ikke få sømil nok, nu vil vi gerne nyde tiden på land også.

Føler ikke jeg fik det ud af Sverige jeg havde drømt om, med fortøjninger til en sten, bål på stranden, frisk fangede fisk osv. osv..

Sejlet idag: 44 Nm 9 Timer. 3 for motor, herlig sejltur, tiden fløj afsted og masser af sol.

Sejlet ialt 1382 Nm.


Kommentarer