Dag 77. 13-07-2019. Badevand 16 grader! Klik her!


I bagende sol og ingen vind sejlede vi videre syd på idag. Valget var og sejle til Hänösand hvor vi kunne få diesel og mad, som vi mangler. Eller sejle til Lustholmen hvor vi var, for over et måned siden. Vi valgte Lustholmen en lille bugt med bare en anløbsbro, men her er bare lækkert. Der er dog nogen flere gæster her idag.

I mange svenske havn er der vagter hele døgnet, de patruljere hele dagen og natten og her på denne lille bro er vi nok 20 skibe i nat. Her er 2 ungarbejdere som tager mod havnepenge, men kun klokken 18. Jeg spurgte dem hvor tit de var her. De skal være her i 10 døgn og de bor i en lille hytte på havnen.

Nå, men fyren på nabo båden sprang friskt i vandet fra båden og kom op, vaskede hår og krop, sprang så i igen og så havde han været i bad.
Så måtte jeg også i. Senere fandt jeg ud af at vandet kun var 16 grader.


Turen hertil gik for motoren alene, da der ingen vind var. 
Da solen stod højst på himlen sejlede vi direkte mod en kæmpe isbryder, på vej til Luleå hvor de andre ligger. Håber ikke den har været på job længere syd på.

I morgen er det planen og sejle til Sundsval. Der har vi også været før, men der er gode indkøbs muligheder og diesel. Mandag bliver vist med regn, så er det godt og ligge i en by med lidt muligheder.

Skal nok også i Hjertmans som ligger i byen, det er jo bådudstyrs butikkernes Ikea.
Må nok hellere købe noget motorolie og nye filtre til motoren. har ikke lagt timerne sammen for turen, men det er over 200 timer, den har gået på turen.

Det er lidt sparsom med billeder jeg lægger op, men mit telefon signal er meget dårligt her oppe. Det tager 15 minutter og uploade et billede.

Sejlet idag: 26 Nm 5,5 Timer motor ingen vind, masser af sol.

Sejlet ialt: 1572 Nm.



Kommentarer