Dag 78. 14-07-2019. Mod syd! Klik her!


Forlod vores helt fantastiske bugt i morges i dejlig solskin og varme.  Vi skal jo videre syd på.


Er nu nået til Sundsvall, hvor vi også har været før. Prøver ellers og finde steder hvor vi ikke har været før. Men skal have købt olie og filtre til motoren og proviant. Desværre bliver vi nok fanget her i de næste 2 dage, da der kommer vind på 17 m/s tirsdag. Dagen imorgen går med at handle og vaske tøj osv. Så har jeg hele tirsdagen til båden. Den trænger meget til en ordenlig omgang med støvsugning og vask indvendigt og udvendigt. Sidst båden blev vasket var i Luleå for næsten et måned siden. Regn vask har vi ikke haft noget af. Ville faktisk gerne have nogle timers regn mens vi sejler, for sejlene er fyldt med døde myg i tusind vis og det har set sådan ud i 2 måneder nu, tror regn kan opløse alt det mygge snask.
Motoren skal også have en omgang, med olie skift og en ny ventildæksel pakning. Det er 3 gang jeg skifter den, men der bliver ved med at sive lidt olie ud (5 dråber i timen), men det irriterer mig. Nå! Men man er vel gammel mekaniker, så finder nok en der kan lave det for mig engang.

Her er ikke så meget og skrive om. En byhavn  som ligger 2 minutter fra centrum, med Mc.Donals og Lidl som naboer og unge mennesker som har ferie, det bliver et par lange dage her.

Sidst vi var her fik vi en rigtig lækker lunch oppe i byen. Det kom vi i tanke om idag, da vi sejlede ind i havnen. "Det var da her vi fik lækker lunch!"sagde vi næsten i kor. Så det glæder vi os til i morgen.


Sejlet idag: 34 Nm 7,5 Timer. Masser af sol let vind på bidevind kurs, små bølger, holdt næste 5 knob.motor de sidste 8 sømil ingen vind.

Sejlet ialt: 1606 Nm.

Kommentarer