Dag 85. 21-07-2019. Endnu en dag i byen! Klik her!


Udenfor vores havn som ligger meget godt beskyttet for vinden, blæste det idag med over 10 m/s lige imod. Så vi blev en ekstra dag her i Gävle. Solen skinnede og med 29 grader blev det en lidt sløv start på dagen. Båden er klar og rengjort, alt tøj er vasket. Så der var ikke andet og gøre end og læne sige lidt tilbage med en kop kaffe og fundere lidt over tilværelsen.

Billedet er godt nok fra i går hvor jeg var i havne kanalen. Det kan ikke anbefales, det er sø/å vand og noget grønt, men friskede dejligt.

Var på by tur igen idag. Rugbrød havde vi ikke mere af, så vi var nød til og spise ved en pølsevogn. Vi skulle have haft lunch på en cafe, men det var tiden ikke til, da vi havde besluttet og være lidt kulturelle og gå på museum. Valget stod mellem fængsel eller jernbane museum. Det blev fængsel og det var nu ok og se.

Sidst på efter middagen sad vi nede i den kæmpe bypark vi besøgte igår og fik en medbragt kold øl.
Inden vi skulle tilbage til byen og handle lidt. Skulle i systembolaget, er løbet tør for wiskey og snart gin, men det er jo søndag og derfor "stengt"(lukket) Shit! Der var panikken lige ved og tage mig. Nå men det går jo nok. fik handlet til de næste par dage og kom hjem inden regnen kom, det var nu dejligt og få kølet temperaturen lidt ned.

Belletap kom også i bad, en ordenlig tur med skrub børsten og sæbe, sidste gang var i Luleå for langt over et måned siden. Det er ikke pga. Dovenskab, men her er ingen vand til pjat som båd vask og tror heller ikke svensken er pjattet med sæbe i vandet.

Talte med en tysker som kom ind i havnen her til aften. Han sejlede også i en Etap båd, så vi kunne rigtig snakke om fælles både ( det skal lige nævnes at en Etap er en sjældenhed og møde )

I morgen driver vi videre syd på og vinden bestemmer hvor langt vi kommer. Det største problem ved hele tiden at sejle syd over er, at sejlene skygger for solen hele dagen og det er træls.

Kommentarer