Dag 86. 22-07-2019. Sen ankomst i havn! Klik her!


Startede dagen klokken 10 i øsende regnvejr. Sejlede ud til en havn der lå lidt uden for Gävle for at tanke lidt diesel.
Klokken 11 satte vi kursen syd. uden nogen ide om hvor langt vi ville sejle. Det gik stille og roligt i let vind med små 4 knob. Klokken 18 var vi ved en lille havn hvor vi har været før, den var kedelig som vi husker den, så vi sejlede videre. Det blev til aftensejlads og aftensmad på båden, ganske hyggeligt.

Klokken 21:30 Lagde vi til i Öregrund havn. Her har vi også været før, men da var der ikke noget liv her og vi var den eneste båd i havnen. her til aften var vi den sidste båd der kunne blive plads til.


For første gang på turen måtte vi tænde lanterner og så var der godt nok en pære der var sprunget. Det kunne nu fixes lige fra badeplatformen under sejladsen.


Da vi havde spist og vasket op under sejladsen, kunne vi straks nyde en herlig sommeraften. Vi har siddet uden for, uden telt og bare nydt stearinlysets skær og roen i haven helt til midnat.

Sejlet idag: 49 Nm 11 Timer. Først regn og motor sejlads, efter et par timer let vind agten for tværs og 4 knob for sejl. senere døde vinden helt og vi gik for motor igen
5 Timer motor 6 timer sejl.

Havde problem med en utæt brændstofpumpe i morges, men lidt efterspænding virkede og den er tæt igen.

Sejlet ialt: 1774 Nm.





Kommentarer