Dag 89. 25-07-2019. Kun os! Klik her!


Som i hele Skandinavien er her også vildt varmt. Så vi tog først afsted omkring klokken 11. Havde set et sted på kortplotteren, hvor der ville være mulighed for at fortøjre til en sten. Så efter kun 12 sømil fandt vi en skøn bugt, som kun bestod af stejle sten og med 3 meter vand.

Der ville vi ind, men kortplotteren viste godt nok store sten under vandet, men med list og flere forsøg lykkedes det os endeligt og finde vores egen øde ø.
Måden man kommer ind til sådan en sten er, at man først finder et sted i søkortet man mener der er egnet. Så lister man båden ind med næsten ingen fart og man kan se dybden på ekkolodet, men ikke hvis der kommer en sten under vandet. Efter en 5-6 forsøg har man et sted båden kan nå ind og så bakker man ud igen og lader ankeret gå bag efter båden. Til sidst sejler man helt ind til stenen og hopper i land og fortøjre med jern kiler i revnerne i stenene. Nemt og lige til. Not!


Hele dagen har vi været helt alene på øen og har været i land og gå tur. Det er nu ikke så let for her har nok aldrig været nogen før os, så det er lidt tilgroet. Her har været over 30 grader og vi har badet hele dagen, vandet er nok 23 grader, men det er vand uden salt og nærmest sø vand.


Efter en hel dag med bar røv og dolk, fik vi lavet nogle fornuftige burgere, havde et lille hygge bål og prøvede også lykken med fiskeriet.


Sejlet idag. 12 Nm. 2,5 Timer motor sejlads, helt vindstille og over 30 grader.

Sejlet ialt: 1822 Nm.




Kommentarer