Dag 95. 31-07-2019. Norrtälje. Klik her!


Så var det tid til og komme videre fra vores lille ø. Det blæste godt nok over 10 m/s i morges, men vi var nød til og gøre noget for vi var løbet tør for strøm. Efter næsten 4 døgn uden landstrøm var batterierne færdige og køleskabet kunne ikke køle mere. Vi måtte havde motoren igang, for at oplade batterierne. Motoren har sit eget batteri og løber derfor ikke tør for strøm.

Vi valgte at trodse elementerne og sejle ud, der var godt nok gang i vinden, men vi fik hurtigt med vind og kunne glide afsted med et forsejl oppe.

Vi sejlede 15 sømil til Norrtälje som er en hyggelig gammel by. Den ligger godt nok lidt dumt i forhold til vores rute. 2 timer sejlads ind til byen og 2 timer ud igen, men det var det hele værd.




I dag var det overskyet og lidt koldt så da vi havde været oppe i byen, gik vi op i havnehuset og startede saunaen og nød varmen og udsigten ud over fjorden.

Senere var vi igen oppe i byen og spiste på en restaurant, det var lækkert. Restauranten var en gammel brandstation der var ombygget og de havde beholdt alt det gamle brandudstyr som udsmykning.


Her til aften sidder vi og skriver på bloggen ude i cockpit teltet med stearinlys og et godt glas portvin, nyder at vinden har lagt sig efter 3 døgn.

Sejlet i dag: 15 Nm 3,5 Timer genua alene hård vind agten fra, senere frisk vind fra tværs.

Sejlet ialt: 1891 Nm.


Kommentarer