Dag 103. 08-08-2019. Västervik! Klik her!


Sen opdatering, men bedre sent end aldrig. Vi er sejlet til Västervik en rigtig dejlig by. Turen her ned var næsten helt uden vind og meget varm.
Forlod ankerbugten klokken 10 og der brændte solen allerede. Så det blev en formiddag for motor, kun iført det jeg blev født med, Lilli var nu godt pakket ind, men hun sad også ovre i skygge siden, stakkels hende.


Västervik er en herlig by, havnen er stor og der skulle være bygget et helt nyt havnemiljø, men det var ikke blevet færdigt, faktisk ikke påbegyndt endnu. Ligegyldigt her er ok det er slidt, men solen skinner og der er en fin svømmepøl.
Vi bliver her 2 overnatninger, der skal provianteres og vaskes tøj.


Vi taler meget om hvor dejligt her er, når vi sejler igennem det ene klippeskær efter det andet og ser de lækreste ankerbugter, små hyggelige huse og øer efter øer. Efter 100 dage er vi endnu ikke trætte af landskabet, men det bliver også rart og komme ned til noget rigtig saltvand med vandmænd og krapper og land uden sten og fyrtræer. Om en uge er alt det Svenske, Norske og Finske bag os og Skærgården venter på os, til en anden god gang.


Sejlet i dag: 30 Nm 7 Timer fordelt mellem motor og sejl, mest svag vind, Tordenbyger som vi lige nåede uden om.

Sejlet ialt: 2086.


Kommentarer