Dag 104. 09-08-2019. Overligger dag i Västervik! Klik her!



I dag har vi nydt en herlig fridag i sommervarmen. Startede dagen nogenlunde aktivt, Lilli gik ombord i vasketøjet lige fra morgenstunden og jeg lavede noget morgenmad. Efter lidt oprydning osv. På båden var det tid til dagen vigtigste job, en tur i Systembolaget, vi havde ikke flere øl og Baileyen var også tom. Frokosten klarede vi på Subway og så var det bare tilbage til båden.

Eftermiddagen gik ved poolen, det er nu første gang vi er i en havn med pool. Solen bagte ned og vandet var okay.



Västervik er en rigtig dejlig by med så mange hyggelige steder. Igår aftes var vi inde i byen og spise, maden var dog noget af en skuffelse. I dag gik tiden bare så hurtigt og vi fik først tid til og spise i båden klokken 20. Derefter skulle båden skulle gøres klar til i morgen, vaske tøjet ordens og frisk sengtøj på, og bom, så var klokken 22:00. Så blev det tid til en drink i cockpitteltet og tid til bloggen. 


Nu går det mod Bornholm, men vi møder en udfordring for de har lovet vind, masser af vind direkte mod os, fra i morgen og flere dage frem. Nu må vi se, i morgen lister vi os indenskærs og gemmer os for vinden.

Kommentarer