Dag 107. Endnu en dag med 13-15 m/s! Klik her!


Ved Sveriges østkys,t blæser det kun fra 2 retninger, enten fra nord eller fra syd og enten blæser det meget lidt eller også blæser det rigtig meget.
Hele vejen nord på havde vi kun få dag med modvind, det er ændret nu. Modvind er det vi arbejder med nu.

Vi skulle ha været sejlet til Kalmar i dag, men 13 m/s, modstrøm og 2 meter høje bølger satte en stopper for den ide, Kunne simpelthen ikke sejle mere end 3 knob. Vi søgte i stedet havn inde i en bugt og er nu ankommet til Mönsterås.

Det var bare dejligt og sejle ind i bugten som er en 4 sømil lang kanal, her var masser af læ og sol og varme.

Ligeså meget som det blæser hver eneste dag lige fortiden, lige så stille bliver det ved aftentid, Billede ovenover er taget klokken 21 og ikke en vind røre sig.
"Hvorfor sejler i så ikke bare om natten?" Er der nogen der spørg. Fordi der sover vi!


Det har været meget varmt i dag og godt for det. Det er noget sjovere og sejle i sådan et blæsevejr i solskin og når vandet sprøjter op i cockpittet og man får det meste af en spandfuld vand i ansigtet, så er det bare nemmere og grine når vandet er varmt.
Min gast Lilli tager situationen godt, hun er ikke super fan af det, og går ligesom i en meditations tilstand og så går det. Ikke et piv eller brok har der været, Det er godt gået for det er ret heftigt vejr lige for tiden.

Sejlet i dag: 24 Nm 5,5 Timer 2 timer på kryds ellers motor. Hård vind meget bølger, varm og solrigt.

Sejlet ialt: 2147 Nm.

Kommentarer