Dag 99. 04-08-2019. Havnedag i Nynäshamn! Klik her!


Det var planen at vi ville blive her i havnen i dag. Vi havde brug for at dovne og lade bådens/vores batterier op, og få vasket lidt tøj.

Her i havnen er der plads til over 300 både. Sidst jeg var her i 15 maj på vej nord på var her ca. 5 både. I går var her helt fyldt med skibe og mennesker ( lørdag). Idag er den sidste dag i svenskernes ferie og det kan mærkes her i havnen. Der er faktisk ikke kommet en eneste svensk båd ind, kun en englænder og nogle tyske både.
Havde regnet med og møde flere danskere her i området, men på hele turen har vi kun mødt 1 dansk båd.

Byen her er kedelig om søndagen, faktisk er her ikke noget og skrive om. På havnen er der mange små barer, resturanter og små boder. Det er meget hyggeligt og giver masser af liv. Der kommer mange som skal med færgen til Gotland, Polen og Letland, de afgår alle her fra Nynäshamn.


Til de sejlsport interesserede! Her på havnen står en mast, som blev lavet i Rusland af rumfarts ingeniører. Den skulle bruges til American cup, men båden blev disket på grund af masten, som var lavet af alu og titan, det var nok ikke tilladt.
Masten er 33 meter høj. Det er sgu højt!



I morgen går det videre syd på, De har desværre lovet modvind i morgen. Men vi ser hvad dagen bringer når vi engang vågner op i morgen.





Kommentarer